Nagyszentjánosi Közös Önkormányzati Hivatal 2013. március 1-jén kezdte meg működését Nagyszentjános és Rétalap községek képviselő-testületeinek döntése értelmében. Jogelődje Pér és Nagyszentjános Községek Körjegyzősége volt, melynek megszüntetését a jogszabályi környezet változása és a finanszírozás kedvezőtlen alakulása tette szükségessé.

 

A nagyszentjánosi székhelyű közös önkormányzati hivatal  Rétalap községben kirendeltséget működtet egy állandó ügyintézővel, illetve a székhelyen dolgozó kollégák ügyfélfogadást tartanak a kirendeltségen is.

 

A honlap adattartalmának meghatározásakor - felismerve az információ gyors áramlásának fontosságát és kihasználva az informatika adta lehetőségeket - az cél vezérelt bennünket, hogy minden olyan információt elérhetővé tegyünk, ami képes segíteni az ügyfeleket abban, hogy felkészülten állhassanak neki az ügyeik intézéséhez, beleértve azon információkat is, amelyek nagyobb számú lakost érintenek és amelyek intézése helyben már  nem biztosított a közigazgatás átszervezése folytán.

 

Bízunk benne, hogy a megosztott információk nagyban segítik majd  a tájékozódást, de minthogy mindent lehet mindig szebben és jobban, köszönettel vesszük honlapunk megjelenésével, tartalmával kapcsolatos észrevételeiket, visszajelzéseiket hivatalunk elérhetőségein.