Kövesdi László képviselő

Mobil: 06-30/944-9758, +3620/9490120
Email:  kovesdilaci72@freemail.hu           

42 éves vagyok, tősgyökeres nagyszentjánosi. Feleségemmel Henivel, valamint lányaimmal Kamillával és Kornéliával élek itt a faluban. Szüleimet, Kövesdi Lászlónét és Kövesdi Lászlót is szinte minden itt élő ember ismeri. Általános iskolai tanulmányaimat Nagyszentjánoson, középiskolát pedig Győrben végeztem a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában. 21 éve vagyok vállalkozó, ezért a gazdasági élet előnyeivel és hátrányaival is napi szinten találkozom.

Folyamatosan képzem magam, fuvarozással, logisztikával és kertészkedéssel foglalkozom, ami nálunk családi tradíció. Fontosnak tartom, hogy a fejlődés folyamatos legyen a faluban, egymást segítve, tisztelve együtt tegyünk a közösségért.
A segítőkészség nem áll távol tőlem, hisz lehetőségeimhez mérten igyekszem támogatást nyújtani az embereknek.

A jó kapcsolataimnak köszönhetően én is számíthatok másokra, ez a közelmúltban is így volt. Az idei Kisalföld Vágtán lányom, Kamilla képviselte a falut több helybéli vállalkozó és magánszemély támogatásának köszönhetően.Céljaim közé tartozik a sport szakosztály kibővítése (lovas, kézilabda, stb.), a közösségi élet fellendítése, a közterületek szépítése, az oktatási intézmények (CSANA, óvoda, iskola), és a civil szervezetek támogatása.