Nagyszentjános Sport Club

Nagyszentjános Sport Club bemutatásaElőször is engedjék meg, hogy bemutatkozzam, mint a Nagyszentjános Sport Club új elnöke. Bedi Róbert vagyok. 2014 februárjában az egyesületi tisztségviselők bizalmat szavaztak és megválasztottak a Club új elnökének. Első feladatunk a sportpálya és környezetének felújítása volt. Azóta is rendszeresen gondozzuk és rendben tartjuk a területét. Második feladatnak egy újjászervezett, ütőképes első és második csapatot szerettünk volna elindítani a 2014/2015 megyei III. osztályú bajnokságban, hogy a kilátogató lakosok is újra színvonalas, élvezhető mérkőzéseket láthassanak. Azt gondolom az elmúlt fordulókat látva ezt az akadályt is sikeresen vettük. Az elmúlt évek után óriási lendülettel vetettük bele magunkat a sport mindennapjaiba, hogy községünkben újra lelkesen és aktívan vegyenek részt a lakók a sporteseményekben.
Folyamatosan további elvégezendő feladatokat tűzünk ki célul. Az egyesület a 2015-ös évtől 5-10 éves korú gyermekek versenyeztetésével szeretne részt venni a Bozsik programban. Ebben nagy segítségünkre lenne a községben működő iskola, óvoda az ott dolgozó pedagógusokkal való együttműködés. Szeretnénk kupa napot tartani, ahol több meghívott egyesület növendékei mérhetik össze tudásukat.

A vezetőség azon van, hogy minél aktívabban részt vegyen a különböző közösségi programokban és civil szervezetek által kezdeményezett munkákban. Nem riadunk vissza akkor sem, ha a község tisztántartása érdekében szemétszedési akciót hirdetnek.

Valamint nem titkolt vágyunk, hogy 2015-ben szeretnének egy hagyományt teremteni, Húsvéti apa-fia foci elnevezéssel a több éve tartó önkormányzati húsvéti programmal egybekötve. Kicsiket és nagyokat egyaránt várunk egy aktív-kreatív családi napra, húsvét vasárnap a sportpályán. Fiúk, lányok, kicsik és nagyok mind megtalálják a nekik való programot, sportot. Szeretnénk a kispályát is teljes egészében átalakítatni. Egy műfüves „aréna” sem elvetett gondolat. Azonban a fejlesztéshez további támogatókra lenne szükség!

Szeretném ebben a formában is megköszönni azoknak a személyeknek, csapattagoknak és a tisztséget betöltők munkáját, akik akár ötletekkel, tervekkel, a kétkezű munkájukkal is hozzájárultak egy kulturált környezet, stabil egyesület létrehozásához.

Valamint szeretnénk köszönetet mondani a Nagyszentjánosi Önkormányzatnak, hogy továbbra is megteremti a sportegyesület működéséhez szükséges erőforrásokat (víz, villany, fűtés, stb).
Szeretném kérni Nagyszentjános lakosságát, hogy legyenek szívesek ki és ellátogatni a bajnoki mérkőzéseinkre.
Úgy gondolom mindkét csapatnak szüksége van az Önök támogatására.

Befejezésül engedjék meg, hogy bemutassam a sport club új vezetőedzőjét.
Első csapat: Körmendi Gyula
Második csapat: Sipőcz János
Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

A csapatoknak sok sikert és élvezzék ki örömüket a játékban!

Köszönöm, hogy megtiszteltek figyelmükkel,
Bedi Róbert
Nagyszentjános Sport Club Elnök